eSalon

e-Salon

Scheduling Software for Salons, Hairdressers, Spas

Vakars, kas atgrieza azartu

Home Forums Help Desk Vakars, kas atgrieza azartu

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    emeraldvoluminous
    Participant

Taksometrs ir darbs, kas tevi nebeidz pārsteigt. Tu domā, ka jau visu esi redzējis – piedzērušos kāzu viesus, kuri apmaldās ceļā, jaunus pārus, kas apvainojušies, biznesmeņus, kas runā pa telefonu it kā es nebūtu klāt. Bet reizēm pats parasts vakars atnes ko tādu, no kā sirds sāk pukstēt straujāk. Un šoreiz nebija runa par pasažieriem.

Bija otrdiena, apmācies laiks, tipisks Rīgas vakars. Es sēdēju savā “”Toyotā”” pie Stacijas laukuma, gaidot, kad kāds pacels roku. Telefonā baterija rādīja 30%, klausījos radio, bet reklāmas pārtraukumā man kļuva tik garlaicīgi, ka nolēmu paskatīties, kas jauns internetā. Es jau kādu laiku biju skatījies uz kazino spēlēm – ne jau tāpēc, ka būtu liels spēlmanis, bet vienkārši intereses pēc. Vēl no skolas laikiem man patika kāršu spēles, un slots man vienmēr likās kā veids, kā izklaidēties, kad nav citu variantu.

Atceros, ka kāds draugs darbā bija stāstījis par platformu Vavada, kur var spēlēt dažādas spēles un pat laimēt reālu naudu. Viņš teica, ka esot mēģinājis un pat izņēmis pirmo uzvaru. Tovakar es nolēmu pamēģināt, bet saskāros ar parastu problēmu – vietne nebija pieejama. Ilgi meklēju, kamēr atcerējos par alternatīviem veidiem, kā piekļūt, un tad manā uzmanība nonāca viena informācija. Meklējot atslēgas vārdus, es uzgāju atsauci uz vavada mirror, kas man ļāva turpināt bez liekām problēmām. Jāatzīst, sākumā biju skeptisks, bet šī opcija strādāja nevainojami.

Reģistrācija aizņēma dažas minūtes – tikai e-pasts, parole un apstiprinājums. Nekādu lieku blēņu. Es ienācu, apskatījos apkārt. Interfeiss bija vienkāršs un intuitīvs, bez lieka trokšņa. Sākumā es izvēlējos vienu spēli – kaut kādu augļu mašīnu ar krāsainiem simboliem. Ieliku pirmo nauda – tikai 10 eiro, jo negribēju riskēt ar visu. Nospiedu pogu un… nekas. Divi griezieni, nekā. Tad vēl pāris. Treškārt – sajutu, kā pulss paātrinās. Sākumā laimēju 5 eiro, tad vēl 12. Un tad, kad jau domāju, ka šī ir tikai parasta spēle, notika tas brīdis – viena no kombinācijām atnesa man gandrīz 200 eiro. Ne jau milzīgs džekpots, bet parastam taksometra vadītājam tas bija kā patīkams pārsteigums pēc garas darba dienas.

Sākumā es nevarēju noticēt. Es pat apstiprinājos, ka nav kļūda. Bet nē, skaidrs bija kā diena. Sapratu, ka esmu uzvarējis, un tas lika man smaidīt kā bērnam. Aiznēmu pārtraukumu, izgāju no mašīnas, lai sameklētu kofeīna dzērienu tuvējā veikalā, un iegāju atpakaļ ar pārliecību, ka šoreiz es zinu, kā izmantot šo iespēju.

Pēc mirkļa es atkal biju iekšā Vavada. Šoreiz es izmēģināju kāršu spēli – vienu no tām, kas man atgādināja vecos labos laikus, kad mēs ar draugiem sēdējām pagrabā un spēlējām pokeri. Tā bija atšķirīga pieredze, jo es vairs nebiju ārprātīgs jaunietis, bet gan pieaudzis cilvēks, kas vēlējās baudīt spēli. Spēlējot es pieskatīju, ka ir vairākas likmju iespējas, un es izvēlējos mērenu pieeju. Laimēju vēl dažus desmitus, bet galvenais bija pats process – adrenalīns, kas plūda caur vēnām, it kā es būtu atguvis jaunību.

Nākamajās dienās es sāku regulārāk apmeklēt Vavada, bet vienmēr ar galvu. Es sapratu, ka šī spēle ir kā hobijs – jābūt uzmanīgam, lai tas nepārvērstos par atkarību. Mans noteikums bija vienkāršs: nekad neieguldīt vairāk, nekā esmu gatavs zaudēt. Un tas darbojās. Es izmantoju arī atkārtoti vavada mirror, lai vienmēr būtu piekļuve bez šķēršļiem. Nav jau noslēpums, ka LV regulējums ir specifisks, bet šī “”spoguļa”” opcija man ļāva turpināt bez pārtraukumiem, un es jutos droši, ka mana nauda un dati paliek aizsargāti.

Pēc pāris nedēļām es sāku dalīties ar savu pieredzi ar kolēģiem autovadītāju maiņā. Mums bieži ir garas stundas, kad nav klientu, un es ieteicu viņiem pamēģināt – nevis tāpēc, lai kļūtu bagāti, bet lai izklaidētos. Viens no viņiem, Artūrs, sākumā smējās, bet pēc mēneša atzinās, ka ir laimējis 50 eiro un jūtas priecīgs. Es vairs nebrīnījos. Es ticēju, ka Vavada ir vieta, kur var apvienot spēli un atpūtu, ja vien tu saglabā veselo saprātu.

Atgriežoties pie šī rudens vakara, kad es pirmo reizi izmēģināju Vavada, es joprojām smaidu. Tā bija nejauša vakara garlaicība, kas pārvērtās par aizraujošu hobiju. Protams, es neesmu profesionāls spēlmanis, un man nav milzīgu laimestu, bet šī pieredze ir iemācījusi man daudz. Galvenais – kontrolēt sevi un baudīt procesu, ne tikai rezultātu. Un tas ir vērtīgi, pat ja dažreiz laimests ir tikai 10 eiro.

Kad tagad domāju par šo vakaru, es saprotu, ka tā bija iespēja atpūsties no parastā rutīna – taksometrs, pasažieri, sastrēgumi. Vavada un tā pieejamība caur vavada mirror man deva to mirkli klusuma un azarta, kas atgādināja, ka dzīve ir vairāk nekā darbs. Un, lai gan es nezinu, vai nākotnē būs vairāk laimestu, es zinu, ka man patīk tas, kā šī spēle iekļaujas manā dzīvē – kā neliels, patīkams pārsteigums pēc garas dienas. Iesaku ikvienam, kas meklē ko jaunu un aizraujošu, vismaz pamēģināt, bet atcerieties – galvenais ir mērenība. Un tad arī mazs laimests var sagādāt lielu prieku.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.