eSalon

e-Salon

Scheduling Software for Salons, Hairdressers, Spas

Rəsmi yoxlama, real qazanc

Home Forums Help Desk Rəsmi yoxlama, real qazanc

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    emeraldvoluminous
    Participant

İşdə çətin gün idi. Müştərilər zəng edirdi, hesablar yığılmışdı, müdür də “bugün bitirin” demişdi. Axşam evə gələndə heç yemək yeməyə gücüm yox idi. Birbaşa divana uzandım. Telefon əlində. Batareya 50 faiz. Arvadım uşaqları yatızdırırdı, mətbəxdən iy gəlirdi – yemək bişirdiyini hiss edirdim, amma qalxa bilmirdim. Yemək yeyəndən sonra bir az rahatladım. Saat gecə on idi. Uşaqlar yatmışdı. Evdə sükut. Birdən fikirləşdim: “Bəlkə bir az oynayım? Yoxlayaq bu məşhur mostbet nədi?”

Dostlarımdan eşitmişdim. Kimisi deyirdi “yaxşıdı”, kimisi “ehtiyatlı ol”. Amma heç kim dəqiq məlumat vermirdi. Mən də qərar verdim – özüm yoxlayım. Axtarışa “mostbet official” yazdım. Rəsmi saytı tapmaq istəyirdim, saxta ünvanlara düşmək yox. Birinci çıxan nəticəyə keçdim. Saytın altında lisenziya məlumatları var idi. Ünvanı yoxladım – Curacao lisenziyası. Çox tanışdı, bir çox beynəlxalq platformada işləyir. Dedim: “Yaxşı, mostbet official saytıdısa, etibar etmək olar”.

Qeydiyyatdan keçdim. Telefon nömrəmi yazdım, təsdiq kodu gəldi, bir dəqiqəyə tamamlandı. Sonra depozit. Nə qədər qoyum? Cüzdanda 50 manat var idi. 20 manat qoymaq qərarına gəldim. Çox deyildi, amma oynamaq üçün kifayət idi. Kartımı əlavə etdim. Proses sürətli idi, heç bir gecikmə. Balansımda 20 manat. Bonus təklif etdilər, amma oxudum – bonus almaq üçün mərc şərtləri var idi. Mən istəmədim o şərtlərlə məşğul olum. Ona görə də bonusu qəbul etmədim. Sadəcə öz pulumla oynamaq istəyirdim.

mostbet official saytında oyunların siyahısı uzun idi. Slothlar, ruletkalar, blackjack, pokervari oyunlar, hətta canlı dilerlər. Mən slotlardan başlamaq qərarına gəldim. “The Dog House” adlı oyunu seçdim. İtlər, evciklər, sevimli qrafika. Mərci 50 qəpik qoydum. Fırladım – heç nə. Yenə – 50 qəpik uduzdu. Bir də – 1 manat qazandı. Belə-belə balans 20-dən 18-ə düşdü. Sonra 18-dən 15-ə. Ürəyim sıxılırdı. Düşündüm ki, bu gün uduzacam. Amma birdən ekranda üç it hürməyə başladı. Bonus oyunu qazandım. 10 pulsuz fırlanış. Hər fırlanışda çarpan artırdı. İlk fırlanış – 2 manat. İkinci – 1.5 manat. Üçüncü – 4 manat. Dördüncü fırlanışda “wild” simvolu düşdü, qazanc 8 manat oldu. Beşinci fırlanış – 3 manat. Altıncı – 6 manat. Yeddinci fırlanışda itlər yenə hürdü, əlavə 5 pulsuz fırlanış qazandım. O beş fırlanışda daha 15 manat gəldi. Bonus qurtarana kimi balansım 15 manatdan 56 manata çıxmışdı. Nəfəsim kəsildi. Oturduğum yerdə donub qalmışdım.

Qapadım oyunu. Düşündüm – indi nə etməliyəm? Davam edim, yoxsa çıxarım? Beynimdə səslər mübarizə aparırdı. Biri deyirdi “davam et, daha çox qazan”, o biri deyirdi “dayan, yetər”. Mən ikinci səsə qulaq asdım. Dayandım. Çıxartma əmri verdim. 56 manat. Bank kartıma gəlməsi təxminən 15 dəqiqə çəkdi. Həmin 15 dəqiqə ərzində mən mətbəxə getdim, su içdim, təzədən otağa qayıtdım. Telefona baxdım – gəlib. 56 manat. 20 manat qoymuşdum, 56 manat çıxartmışdım. Xalis qazanc 36 manat.

Ertəsi gün işdə həmkarlarıma dedim: “Rəsmi saytdan oynadım, pulumu çıxartdım, problem olmadı”. Onlar soruşdular: “Hardan bilirdin ki, mostbet official həqiqətən rəsmi?” Dedim: “Lisenziyasını yoxladım, ünvanını yoxladım, rəyləri oxudum. Hamısı uyğun idi”. Onlar da razı qaldılar. Amma ən çox təəccübləndikləri mənim qazandığım pul oldu. “Necə qazandın?” – soruşdular. Dedim: “İtlər sayəsində”. Güldülər. Mən də güldüm. Doğrudan da, itlər sayəsində idim. The Dog House oyunu, üç it, 10 pulsuz fırlanış, əlavə 5 fırlanış, 56 manat.

O gündən sonra bir neçə dəfə də oynadım. Bəzən qazandım, bəzən uduzdum. Amma həmişə qaydaya əməl etdim – uduzanda qəzəblənməmək, qazananda da həris olmamaq. mostbet official etibarlı platforma olduğu üçün mən rahat idim. Pulumu qoyuram, oynayıram, qazananda çıxarıram, uduzanda da bilirəm ki, fırıldaq deyil, sadəcə bəxtim gətirməyib. Bu hiss vacibdir. Fırıldaq olan yerdə stress olur, etibar olmur. Burda isə hər şey şəffafdı.

Həmin 56 manatın bir hissəsi ilə uşaqlara oyuncaq aldım. Bir hissəsi ilə özümə siqaret. Qalanını kənara qoydum. Uşaqlar oyuncaqları görəndə sevindilər. Arvadım soruşdu: “Haradan aldın?” Dedim: “İşdə mükafat”. Yenə eyni bəhanə. Amma mən bilirəm ki, əslində o pul itlər sayəsində gəldi. Bir axşam, divanda uzanmışdım, telefonumun ekranında üç it hürdü, və mənim günüm işıqlandı. İndi hərdən o oyunu açıram, itlərə baxıram, gülümsəyirəm. O itlər mənə 36 manat qazandırmasaydı, yenə də sevərdim. Amma qazandırdılar. Buna görə də, şükür. Və bir daha – rəsmi sayt, lisenziya, yoxlama. Bunlar etməsəydim, bəlkə də qorxub girməzdim. Girməsəydim, qazanmazdım. Beləliklə, həm təhlükəsizlik, həm qazanc. Yaxşı kombinasiya, hə?

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.