eSalon

e-Salon

Scheduling Software for Salons, Hairdressers, Spas

Bonusová koruna, která rozjela grilovačku

Home Forums Help Desk Bonusová koruna, která rozjela grilovačku

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    emeraldvoluminous
    Participant

Byla středa. Taková ta úplně obyčejná, co vám nic neslibuje. Venku teklo, v práci se nic nedělo a já už od tří odpoledne přemýšlel, jestli si mám koupit flašku vína, nebo radši jít spát dřív. Vyhrálo víno. Ale jenom o vlásek.

Jmenuju se Radek, je mi jednačtyřicet a dělám mistra v malý strojírenské firmě. Mám na starosti pět kluků, kteří mě sice poslouchají, ale když se otočím, tak si dávají cigaretu za rohem. Normální český pracovní kolektiv, nic výjimečnýho.

Problém byl, že se nám doma rozbila grilovačka. A ne nějaká stará plechovka. Byl to pevnej udírnovací hrnec, kterej jsem dostal od tchána k narozeninám. Stál pěkný prachy, ale hlavně – bez něj byly naše letní grilovačky smutný. Manželka na mě koukala s výčitkou v očích, pokaždý když prošla kolem zahrady.

Nová stála tři tisíce. Já měl na účtě nulu. Pětka do výplaty zbývala ještě tejden.

Ten večer jsem seděl na gauči, crkal do telefonu a vzpomněl si na jednu diskuzi, co jsem četl před měsícem. Chlap v ní popisoval, jak dostal od online kasina nějaký vstupní bonus bez vkladu. Říkal jsem si – to zní jako báchorka. Ale stejně mě to zajímalo.

Začal jsem googlit. Hledal jsem něco férovýho, žádný složitý podmínky. A po pár minutách jsem narazil na stránku, která nabízela přesně to, co jsem hledal. Registrace, ověření mailu a pak… bonus bez vkladu v kasinu LTC mi přistál na účtě. Bylo to pár stovek v přepočtu na litecoiny. Žádný vklad, žádný riziko.

Říkal jsem si: “Prostě to protočím, a když něco vyhraju, tak super. Když ne, tak jsem o nic nepřišel.”

Neměl jsem co ztratit.

Vybral jsem si jednoduchou hru. Ovocňák se třemi válci. Žádný komplikovaný bonusy, žádný příběhy. Prostě třešně, citróny, melouny. Točil jsem pomalu, skoro s despektem. Za tyhle peníze? To snad ani nemůže nic dát.

Prvních deset otoček nic. Pak malá výhra – čtyřicet korun. Pak zase nic. Už jsem to chtěl zabalit a jít si nalít to víno, když se něco stalo.

Zastavily se mi dva melouny a jeden zvonek. To normálně není výhra. Ale v tahle hře byl zvonek divokej symbol. A divokej symbol se spojil s melounama a vytvořil výherní řadu.

A pak se spustil bonus.

Než jsem stačil mrknout, obrazovka se změnila. Místo válců se objevilo kolo štěstí. Takový to kolečko s čísly. Roztočil jsem ho poprvé – padlo 200 Kč. Podruhé – 500 Kč. Potřetí – 1 200 Kč.

U čtvrtého točení jsem přestal dýchat.

Kolo se zastavilo na zlatém políčku s nápisem JACKPOT. Malý jackpot, ne ten hlavní. Ale i tak. Číslo, které se objevilo, mi vyrazilo dech.

6 400 Kč.

Z bonus bez vkladu v kasinu LTC. Z ničeho. Bez jediné vložené koruny.

Vyskočil jsem z gauče. Fyzicky. Manželka se na mě podívala z kuchyně. “Co se děje?” “Nic,” zašeptal jsem. “Nic. Jenom… koukám na fotbal.”

Lhal jsem jí. Poprvé za dlouhou dobu. Ale nechtěl jsem jí to říkat, dokud to nebude jistý. Došel jsem na záchod, zavřel dveře a znovu kontroloval číslo. Pořád tam bylo.

Kliknul jsem na výběr. Stránka mě požádala o ověření totožnosti – to je normální, i když je to bonus bez vkladu v kasinu LTC. Poslal jsem fotku občanky. Do deseti minut bylo hotovo.

Druhý den ráno jsem objednal grilovačku. Ne tu za tři tisíce, ale o něco lepší. Za čtyři tisíce. A zbytek jsem nechal na maso a pivo.

O víkendu jsme grilovali. Manželka dělala bůčky, já klobásy a děti pouštěly draka na zahradě. Soused přišel, koukal na ten novej hrnec a říkal: “Ty jo, Rado, z čeho jsi na to vzal?” Jen jsem se usmál a řekl: “Štěstí.”

Neřekl jsem mu celou pravdu. Protože někteří lidi by to nepochopili. Mysleli by si, že jsem gambler. Že jsem utratil tisíce. Že jsem idiot.

Ale já vím, co se stalo. Dostal jsem šanci. Využil jsem ji. A pak jsem měl tu kliku.

Od té doby mám jasno. Bonusy bez vkladu jsou skvělá věc – když víte, co děláte. Nikdy do toho nejdu s vidinou zisku. Jdu do toho pro zábavu. A když to vyjde, tak to vyjde.

Dneska grilovačka stojí na zahradě, kouří se z ní a já u ní sedím s pivem v ruce. A vzpomínám na tu středu, kdy jsem jen tak z nudy otevřel mobil a zažil něco, co mi změnilo celej víkend.

Víte, někdy stačí málo. Ale taky někdy stačí vědět, kdy to zabalit. A já to vím. Jednou za čas. Bonus. Žádný vklad. A hlavně – žádný stres.

To je celý.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.